Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.14
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Ulei motor Triax Synergy SRT 0W-30 / 4,73 lt

0 stars: 0.00 din 0 pareri

188 lei Lei
Brand
Triax
Cod produs
TRX005
Out Of stock
Descriere
Elimina necesitatea adaugarii de aditivi suplimentari pentru ulei. Contine o aditivare perfect echilibrata pentru cele mai bune rezultate.
Protectie excelenta a motorului pe termen lung pentru toate piesele critice cum sunt: arbore cotit, came, supape, turbina si orice alta piesa care necesita lubrifiere.
Stabilitate exceptionala a vascozitatii si capacitatii de curgere intr-o plaja de temperaturi foarte larga.
Imbunatatire dramatica a performantelor generale ale motorului.
Reducerea substantiala a oxidarii, previne ingrosarea si imbatranirea uleiului.
Imbunatateste stabilitatea termina si controlul vascozitatii pentru intervale de schimb ce depasesc 20000 km
Stabilitate extrema la oxidare - uleiul nu se va carboniza si transforma in cenusa/"namol" ca sa afecteze lagarele turbinelor
Placarea activa a pieselor motorului cu o pelicula de ulei foarte rezistenta, regenerativa care ajuta la reducerea semnificativa a uzurii.
Pachet de detergenti si dispersanti de ultima generatie care mentin motorul curat.
Interval de schimb de pana la 24000 km. Sunt posibile si intervale de schimb mai lungi cu o intretinere corespunzatoare(schimb filtru ulei) si analiza ulei.

Descriere

TRIAX Synergy SRT 0W-30 este un ulei de motor full sintetic de inalta performanta, de ultima generatie, conceput pentru a oferi protectie si performante remarcabile indiferent de regimul de utilizare al masinii. Acest produs satisface chiar si cele mai exigente asteptari ale utilizatorilor. Formulat din uleiuri 100% sintetice cu un pachet special de aditivi cu tehnologie CRP(Continuously Regenerative Plating) si ZDDP care ofera protectie exceptionala impotriva uzurii si frecarii. TRIAX Synergy SRT 0W-30 este realizat dupa normele aprobate de OEM si API, dar a fost puternic imbunatatit pentru a oferi un nivel de performanta substantial mai mare din toate punctele de vedere, in comparatie cu lubrifiantii disponibili in comert.

Prin ce se diferentiaza uleiul Triax Synergy SRT?

La lubrifiantii Triax Synergy SRT aproape totul a fost amplificat si imbunatatit: rezistenta la oxidare si frecare, stabilitatea vascozitatii, stabilitatea termica, stabilitatea la forfecare, control foarte bun al cenusii si o curatare exemplara a motorului pentru a oferi performante deosebite tot timpul. Se obtin intervale de schimb mai lungi (mult mai lungi), o uzura mult mai mica, o economie de combustibil mult mai buna si o durata de viata imbunatatita semnificativ (in special la pistoane si valve). Diferentele de functionare se observa din primii 80 km parcursi.

Specificatii:

ACEA A1/B1
API SN, SM, SL, SJ
API CF (Diesel fara DPF)
GM dexos1TM Gen 2
ILSAC GF-5
Ford WSS-M2C946-A
General Motors GM 4718M
General Motors GM 6094M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura