Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.14
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Lubricant Teman Lubrik White NSF / 10 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
INT01
Out Of stock
Descriere
Lubricant pentru industria agroalimentara, in baza de vaselina alba complexa.

Indicata in special pentru aplicarea sa in rulmenti si orice mecanism  din industriile alimentare cum ar fi : productia de alimente, bauturi, ambalaje alimentare, hartie de copt,  produse farmaceutice,  etc..., unde poate exista riscul ca lubrifiantul sa intre in contact cu alimente, bauturi s-au orice produs care este destinat consumului uman.

Potrivit ca lubrifiant care poate intra  in contact accidental cu alimente (NSF H1) pentru utilizare in si in jurul zonelor de prelucrare a alimentelor.

-Are o buna aderenta pe metale, oferind o buna protectie anticoroziva.

-Este foarte rezistent la contaminarea cu apa, apa calda, abur, solutii acide si alcaline.

Se poate utiliza folosind pompa sau lubrifiatoare manuale. Cantitatea aplicata trebuie sa fie minima pentru a obtine rezultatul optim in aplicare.Evitati amestecarea grasimilor de diferite baze. Cand un mecanism functioneaza cu un alt tip de grasime, sapun de litiu, calciu etc., este  indicat sa efectuati mai multe lubrifieri consecutive pentru a indeparta vaselina veche .Este necesar sa curatati mecanismul inainte de aplicarea produsului atunci cand lucrati cu grasimi anorganice si de tip siliconic.

Pentru cotatie sau pret se poate suna s-au scrie la : lubrotech@gmx.us
Trimite mesaj
Din Gura in Gura