Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.14
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Ulei transmisie Triax Synergy Gear Max 75W-80 Full Sintetic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

598 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Control exceptional al uzurii: Previne micropilitura si griparea angrenajelor in sarcina ridicata.Imbunatateste dramatic viata componentelor cum sunt: angrenaje, rulmenti si transmisie.

INTERVAL DE SCHIMB FOARTE LUNG: Pachetul de aditivi de ultima generatie permite atingerea unor intervale de schimb foarte lungi, lucru ce duce la o economie  substantiala de timp si bani - 750.000 mile (1.200.000 km) pentru camioanele utilizate in regim de autostrada din Europa si USA.

STABILITATE EXCELENTA A VASCOZITATII: Indicele de vascozitate ridicat si aditivarea anti uzura de ultima generatie te asigura ca uleiul ramane stabil indiferent daca temperatura este cu minus sau cu plus.

ARIE MARE DE COMPATIBILITATE: Compatibil cu majoritatea uleiurilor minerale de transmisie. Acest lucru asigura o schimbare a uleiului de la mineral la full sintetic fara probleme de compatibilitate sau spumare. De asemenea ofera o compatibilitate larga cu diferitele tipuri de garnituri din transmisie, metale moi si neferoase.

DEPASESTE CU MULT TESTELE EP SI AW: Protectie peste nivelul reglementarilor FZG si L-37 care ii confera uleiului rezistenta excelenta la presiune si uzura.

APLICATII: API GL-4 - depaseste MAN 341 Typ Z-4
Trimite mesaj
Din Gura in Gura