Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.14
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Tratament pentru transmisii Prolong cu AFMT+ / 236ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

155 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Elibereaza valvele lipicioase care provoaca agatatul la schimbul de viteze

Reduce sau elimina ezitarea transmisiei sau schimbul dificil de viteza

Reduce temperatura de functionare cu 6-10%. Transmisia functioneaza mult mai eficient si mai rapid

Reduce sau elimina spanul care provine din uzura angrenajelor

Elimina senzatia de soc la schimbul de viteza

Compatibil cu orice ulei de transmisie automata (ATF)

Descriere

Pentru Transmisii Prolong cu AFMT+ este amplificatorul ideal pentru lubrifierea excelenta si tratarea transmisiilor manuale sau automate in orice regim de utilizare. AFMT+ are integritatea si stabilitatea moleculara pentru a rezista temperaturilor si presiunilor din transmisiile auto si industriale, fara a se deteriora si oxida.

Tratamentul de Transmisie Prolong nu este un lubrifiant sau un aditiv. Este un Polarized high strength film fluid adica un tratament de metal cu pelicula polarizata de mare rezistenta. Prolong Transmission Treatment este cel mai bine cotat produs din lume pentru aditivarea uleiului de transmisii de orice tip, in special transmisii in sarcina precum un dube si camioane dar ideal pentru masini in trafic urban care schimba foarte frecvent vitezele unde protectia anti-forfecare este esentiala.

Ofera compatibilitate totala cu orice tip de transmisie, manuala sau automata. Amelioreaza majoritatea problemelor manifestate de transmisii.

Utilizare

Prolong Transmission Treatment 236 ml este doza recomandata pentru o transmisie manuala sau automata de autoturism. Se schimba o data cu uleiul si este recomand a fi schimbat de fiecare data cand se schimba uleiul de transmisie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura