Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.14
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Ulei Triax Transfluid Ultra CAT TO-4 Multi-Viscosity - Final

0 stars: 0.00 din 0 pareri

398 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Sintetic blend cu vascozitate variabila: Acopera o plaja mare de temperaturi eliminand necesitatea  de a folosi uleiuri diferite in functie de sezon (iarna-vara). Inlocuieste toate fluidele TO-4 SAE 10W si SAE 30 fiind varianta cea mai eficienta din punct de vedere al costurilor cu stocul. Este echivalentul perfect pentru CAT TDTO & TDTO-TMS.

PLAJA LARGA DE TEMPERATURI: -37 C si +49 C intervalul de functionare la temperaturi ambientale. Iti ofera confort pentru o utilizare cu randament maxim indiferent de temperatura de afara.

ACOPERA O GAMA VARIATA DE UTILAJE: Compatibil cu o gama larga de transmisii grele intalnite la utilajele de constructii sau camioane: Volvo, Caterpillar, Komatsu, JCB care cer specificatii ca: Caterpillar TO-4M, TO-4 ZF TE-ML03 Allison C3 Komatsu KES 07.868.1 VOLVO JCB Final Drive / Automatic Tran

REZULTATE EXCEPTIONALE: Aditivarea de nivel superior ofera o capacitate ridicata de incarcare a rulmentilor fara sa apara forfecarea uleiului. Mentine o pelicula de ulei optima pentru a preveni uzura si griparea angrenajelor. Protejarea pieselor impotriva uzurii inclusiv in timpul utilizarilor intense si solicitante ale utilajelor.

INTERVAL DE SCHIMB FOARTE LUNG: Intervalul de schimb este de doua ori mai mare comparat cu fluidele conventionale TO-4. Aplicatii: Transmisii heavy duty Powershift, sisteme hidraulice, convertor de cuplu, reductoare si si alte angrenaje care solicita uleiuri sae 10W sau sae 30.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura