Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.14
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Incaltaminte protectie Modulo S1PS Low Perf

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Modulo S1PS Low Perf

Adidasi de siguranta vegani ultra respirabili

Experimentati un confort care dureaza. Modulo este alegerea suprema atat pentru barbati, cat si pentru femei, care solicita excelenta de la incaltamintea lor de siguranta. Acest pantof de siguranta ofera o serie de caracteristici cheie, cum ar fi rezistenta la alunecare, un design respirabil, talpa confortabila, ESD, talpa intermediara usoara, precum si protectia la varful degetului si multe altele. MODULO este echipat cu un capac antiderapant si talpa exterioara BASF PU pentru a prelungi semnificativ durata de viata. Fabricat din materiale vegane.

Caracteristici cheie

TALPA INTERMEDIOARE USOARA, REZISTENTA LA PONCTIUNI
Talpa intermediara fara metal, super flexibila si ultra usoara rezistenta la perforare. Acopera 100% din zona inferioara a talpi, fara conductivitate termica.

Rezistenta la alunecare (SR)
Inlocuieste termenul folosit anterior de SRA+SRB=SRC. SR inseamna ca testul de alunecare a fost executat pe placi contaminate cu sapun si ulei.

SCUFF CAP (SC)
Material testat separat pentru a acoperi zona varfului pentru a reduce abraziunea materialului superior (de exemplu, in timpul operatiunilor de ingenunchiere) si a extinde capacitatea de utilizare a pantofului de siguranta.

Modulo - confort care dureaza
Esti in cautarea unui confort si stil de neegalat in pantofii tai de siguranta? Nu mai cauta!

Suntem incantati sa va prezentam cea mai recenta gama MODULO - o revolutie a incaltamintei de siguranta care promite confort de durata si multe altele.

Confortul inovator se intalneste cu caracteristici de siguranta de top
MODULO ofera o serie de caracteristici cheie care il fac alegerea suprema atat pentru barbati, cat si pentru femei, care solicita excelenta de la incaltamintea lor de siguranta. Gata cu disconfortul, cu picioarele obosite - doar confort pur care dureaza.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura