Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.14
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Aluminiu lichid Stop Leak protectie radiator Rislone

0 stars: 0.00 din 0 pareri

118 lei Lei
Cod produs
ADT12
Out Of stock
Descriere
Rislone Liquid Aluminum contine aditivare speciala pentru ridica dramatic capacitatea anti-gelului de a transfera caldura.

In plus, etanseaza orice scurgeri de antigel din radiator sau sistemul de racire.

Se poate folosi cu orice tip de antigel in orice tip de motor.

Descriere

Unele motoare au tendinta de a se incalzi peste media recomandata in special cand sunt in sarcina sau la viteza. Acest aditiv pentru sistemul de racire este un produs unic pentru motoare care au tendinta sa se supra-incalzeasca in sarcina si la viteza mare - de asemenea actioneaza ca si un etansator de radiatoare pentru a preveni scurgerile si nu necesita alte produse pentru acest scop. Contine componente unice de ?super-fluidizare? a apei. Aceasta modificare creste cu cca 25% abilitatea antigelului de a absorbi caldura si de a o disipa mult mai rapid.

Extrem de eficient pentru masini de curse, tunning, drifting, motoare modificate supra-alimentate, motoare de utilaje agricole si de constructii in sarcina continua sau pur si simplu masini care se incalzesc. Compatibil cu orice antigel si orice motor / radiator. Opreste scurgerile instant.

Utilizare

Se toarna in radiator peste antigelul prezent.

Flacon de 500 ml - Un flacon trateaza 15 L de antigel / apa. Pentru motoare mici cu 4 cilindrii fara aer conditionat, utilizati 1/2 de flacon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura