Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.25
4 stars: Foarte bun
8 pareri

Ulei motor TotalEnergies Quartz 9000 Energy 5W-40 / 4 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

138 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Uleiuri pentru motoare pe benzina & diesel SAE 5W-40
TEHNOLOGIE SINTETICA AVANSATA

T E H N O L O G I E
Tehnologie Age - Resistance [ Amplificarea rezistentei la imbatranire]
Ulei din generatia urmatoare pentru protectie remarcabila.
Tehnologia Age-Resistance asigura o protectie la cel mai inalt nivel pentru combaterea provocarilor cotidiene pe termen lung.
Tehnologia Age-Resistance ofera o protectie a motoarelor de necombatut.
Combinatia sa unica de compusi chimici hiperactivi, creaza pelicula de ulei groasa puternica pe suprafata componentelor mecanice ale motorului.
Motoarele sunt complet protejate impotriva unei diversitati mari de constrangeri, de la aparitia si actiunea uzurii la manifestarea procesului de oxidare a uleiului, chiar in conditii de temperaturi extreme.

APLICATII

Quartz 9000 Energy 5W-40 este un ulei de motor fabricat cu ajutorul unei tehnologii sintetice avansate, conceput pentru cele mai stringente reglementari ale motoarelor pe benzina si diesel, care echipeaza vehiculele usoare de transport pasageri.
Quartz Energy 9000 5W-40 este special potivit, pentru motoare cu turbo-alimentare si sistem multi-valva, si cu sistem de injectie directa. Acest ulei poate fi utilizat in cele mai dificile conditii de rulare (trafic pe autostrada, trafic urban dens, ...), si este adecvat pentru toate tipurile de circulatie, in special pentru conducere sportiva sau intensa, si pentru orice sezon.
Quartz Energy 9000 5W-40 este total adapt motoarelor echipate cu convertor catalitic si tuturor motoarelor care utilizeaza combustibil ne-etilat sau gaz petrolier lichefiat [LPG].

AVANTAJELE UTILIZATORULUI

Protectie anti-uzura: acest ulei asigura motorului o durata de viata marita, mulltumita proprietatilor bune anti-uzura ce actioneaza direct asupra celor mai sensibile componente.
Rezistenta la oxidare: acest lubrifiant permite asigurarea unui interval de schimb suplimentar-marit.
Functionare in toate conditiile: Fluiditate marita la temperaturi scazute care asigura porniri usoare la rece si o rezistenta marita uleiului chiar si al cele mai ridicate temperaturi.
Protectie optima a motorului: Lubrifiere imediata a tuturor componentelor motorului, chiar si celor mai fragile.
Starea de curatenie a motorului: Acest ulei contine aditivi specifici, detergent and dispersant.

RECOMANDARI PENTRU UTILIZARE

Inainte de introducerea acestui lubrifiant in circuitul de ungere a motorului, trebuie sa verificati manualul autovehiculului. Schimbarea fluidului trebuie sa fie efectuata in acord cu recomandarile constructorului.
Acest fluid trebuie sa fie depozitat la temperaturi mai mici de 60C. Trebuie pastrat in spatii ne-expuse luminii solare, temperaturilor scazute sau fluctuatilor mari de temperatura.
Daca este posibil fluidul depozitat in butoaie trebuie sa respecte aceleasi conditii. In caz contrar butoaiele trebuie asezate in pozitie orizontala pentru evitarea contaminarii cu apa si prevenirea deteriorarii etichetei prin frecare sau zgariere.

STANDARDE INTERNA?IONALE

ACEA A3/B4 , API SP/CF

APROBARILE CONSTRUCTORILOR

MB-Approval 229.5
VW 502.00/505.00
PORCHE A40
BMW LL-01
Indeplineste cerintele
CHRYSLER MS-12991
FIAT 9.55535-M2
Adecvat pentru utilizari care solicita cerintele specificatiei FIAT 9.55535-N2
Adecvat pentru utilizari care solicita cerintele specificatiei FIAT 9.55535-G2
Adecvat pentru utilizari care solicita cerintele specificatiei FIAT 9.55535-Z2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura