Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.25
4 stars: Foarte bun
8 pareri

Ulei motor Tractagri TotalEnergies HDZ 15W-40 / 20 LT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

518 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Descriere produs

Total Tractagri HDZ 15W-40 a fost dezvoltat special pentru motoarele diesel ale echipamentelor agricole care indeplinesc standardele de emisii poluante European Stage IV si standardul american EPA Tier 4 sau anterioare. Este potrivit si pentru motoarele diesel de ultima generatie pentru care constructorul recomanda nivelul de performanta API CK-4.

Total Tractagri HDZ 15W-40 este recomandat, pe tot parcursul anului, pentru motoarele de tractoare, utilaje de recoltare si alte echipamente agricole. Acest lubrifiant este adaptat tuturor motoarelor de generatie veche sau recenta, indiferent de marca sau model.

Clasificari internationale

ACEA E11

ACEA E7

ACEA E9

API CI-4

API CI-4 PLUS

API CJ-4

API CK-4

API SN

Specificatiile producatorilor

Aprobat

CES 20086

DEUTZ DQC III-18 LA

DTFR 15C100

MAN M 3775

MB-APPROVAL 228.31

VOLVO VDS-4.5

Indeplineste cerinta de

CAT ECF-1-a

CAT ECF-2

CAT ECF-3

Potrivit pentru

JOHN DEERE JDQ 78X

APLICATII

Tractagri HDZ 15W-40 a fost special conceput pentru motoarele Diesel ale echipamentelor agricole care indeplinesc cerintele standardelor European Stage IV si American EPA Tier 4 [versiunea finala], sau care indeplinesc cerintele standardelor anterioare pentru definirea si controlul emisiilor scazute. Este, de asemenea, adaptat ultimelor generatii de motoare Diesel, care solicita un nivel de performanta, API CK-4.
Mutumita tehnologiei sale low-SAPS (continuturi scazute de cenusa-sulfat, fosfor si sulf), Tractagri HDZ 15W-40 este conceput pentru lubrifierea ultimelor modele de motoare Diesel, echipate cu sisteme de tratament post-combustie, cum sunt filtrele de particule diesel (DPF).
Tractagri HDZ 15W-40 este recomanadat pentru utilizare, pe tot parcursul anului, motoarelor de tractoare, combine si ale altor echipamente agricole. Acest lubrifiant este adaptat tuturor modelelor de motoare de constructie recenta sau anterioara, indiferent de marca sau tip

P E R F O R M A N ? E S I A V A N T J E L E U T I L I Z A T O R U L U I

Tractagri HDZ 15W-40 prezinta o stabilitate termica excelenta, asigurand o lubrifiere eficienta a componentelor fierbinti ale motorului, in timpul perioadelor de exploatare severa si de durata mare, chiar si in decursul activitatilor de vara.
Datorita vascozitatii sale ridicate si consolidate, formeaza un film de lubrifiere compact si rezistent la presiunile dintre suprafetele pieselor in miscare ale motorului, si accepta cu usurinta eventualele situatii de diluare cu combustibil.
Formularea avansata low-SAPS a uleiului de motor, Tractagri HDZ 15W-40, asigura reducerea formarii depunerilor in motor si elimina tendinta de colmatare a filtrului de particule diesel (DPF), marind astfel durabilitatea sistemului de tratament post-combustie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura