Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.14
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Ulei motor Triax Agra Plus ESP 15W-40  CK-4 / 19 lt

0 stars: 0.00 din 0 pareri

558 lei Lei
Brand
Triax
Cod produs
TRX10
Out Of stock
Descriere
Inlocuieste orice ulei original pentru agricultura, pentru orice utilaje, inclusiv John Deere, Case, Claas, Massey Ferguson.

Stabilitate mecanica exceptionala - abilitatea de a rezista la sarcin mari, continue sau Intermitente
Fabricate pentru a indeplini si a depasi toate normele heavy duty diesel cerute de orice OEM.
Protectie anti-uzura neegalata, in orice regim de functionare.
Aditivare unica cu Molybden si Boron
Stabilitate termica si a oxidarii fara egal, creste ernorm intervalele de schimb
Protectie a turbinelor cu 300% mai buna - Uleiurile TRIAX AGRA nu se carbonizeaza pe turbine rezultand in zero depuneri si viata mult mai lunga.
Ultima generatie de detergenti si dispersanti pentru a preveni depunerile pe pistoane si segmenti
TBN extrem de stabil si de lunga durata, previne coroziunea metalelor
Pornire instanta la rece cu lubrifiere imediata, inainte sa ajunga uleiul pe rampa
Protectie brevetata pentru garnituri si simeringuri - le mentine in stare ideala pentru functionare optima

Descriere
Singurul ulei de motor din Romania recomandat pentru orice utilaj, din orice an si orice fabricant, fara sa fie nevoie sa cumparati ulei de la fiecare producator in parte.

TRIAX Agra Plus ESP 15W-40 Semi-Sintetic este unul din cele mai performante uleiuri de motor diesel existente, special proiectat pentru utilaje agricole de toate tipurile si din orice an, inclusiv cele in garantie OEM si este clasificat ca si ulei SHD (Super Heavy Duty) datorita aditivarii pentru regim de lucru ultra-sever, unde lubrifiantii generici nu fac fata. Acest produs unic este recomandat pentru orice tip de motoare turbo diesel, inclusiv Tier 4, 4a cu SCR si DOC de la John Deere si CASE. Aditivarea este specifica pentru exploatare in regim de praf, sarcina sustinuta, sarcina soc si temperaturi ridicate. Produsul indeplineste ultimele norme diesel cerute de motoarele noi de pe CASE, Massey Ferguson si John Deere, API CK-4. Contine aditivarea unica cu Molybden pentru protectie inegalabila.

Recomandat in orice utilaje John Deere unde se foloseste uleiul John Deere Plus 50 II 15W-40, CASE, New Holland si CLAAS precum si orice alte utilaje.

PERFORMANTA SI SIGURANTA CA NICI UN ALT BRAND DIN ROMANIA.
TRIAX Agra este gama de lubrifianti dedicata exclusiv utilajelor agricole si forestiere, fabricata in USA de TRIAX North American Lubricants. Este o diferenta majora din punct de vedere al aditivarii si al performantei intre lubrifiantii din gama Triax Agra si majoritatea brandurilor generice si originale disponibile pe piata din Romania si din lume.

Majoritatea lubrifiantilor universali utilizeaza pachete de aditivi generici si nu contin adivi de protectie speciali pentru a face fata conditiilor de lucru agricol si a utilajelor in regim foarte solicitant de exploatare.  Supra-aditivarea uleiurilor din gama Triax Agra consta in nivele foarte ridicate de protectie impotriva uzurii.  Uleiurile TRIAX Agra isi mentin integritatea chimica cand motorul este expus continuu regimului de sarcina variabila, temperaturi ridicate intermitente, conditii de praf si contaminare.

Utilizare
Orice utilaj agricol, de orice marca si orice model. Recomandat in special pentru utilaje incepand din 2007, dar si cele mai noi echipate cu DPF, SCR sau alte echipamente de tratare a noxelor. Utilizat in orice aplicatie unde se foloseste John Deere Plus 50 II 15W-40 CK-4. Acest produs este de asemenea recomandat pentru motoare Deutz, cu racire pe aer, care au nevoie de lubrifianti foarte rezistenti la temperatura.

SPECIFICATII SI APROBARI

John Deere Plus 50 II
CLAAS
CASE
Massey Ferguson
Deutz Fahr
Fendt
New Holland
Landini
White Farm
Ultra Low Sulfur Diesel, Biodiesel & Ethanol compatible
CK-4, CJ-4, CI-4 Plus, CI-4
ACEA E7-04, E9-08
Deutz DQC I-02, DQC II-10
Cummins CES 20081
MB-Approval 228.31
Volvo VDS-4, VDS-3
M3575 si MAN 3275-1, M3277
DAF Long Drain
MTU 2.1
Mack EO-O Premium Plus 07
Caterpillar ECF-3

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura