Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.14
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Reparatie chiuloasa, etansator camasi, bloc motor Rislone

0 stars: 0.00 din 0 pareri

285 lei Lei
Cod produs
ADT08
Out Of stock
Descriere
Reparatie permanenta pentru urmatoarele

Fisuri bloc motor

Fisuri camasi

Fisuri cap de cilindru

Garnitura de chiuloasa

Orice fisura a sistemului de racire

De unde stii ca ai problemele de mai sus? Poti avea una sau toate din urmatoarele simptomele.

Fum alb pe teava de esapament

Consum foarte mare de ulei

Pierdere de putere la motor

Scaderea nivelului de antigel

RECOMANDARE:

Schimbati antigelul si uleiul (pot fi contaminate din cauza fisurilor din sistemul de racire lucru ce afecteaza grav performantele acestor fluide)

In cazul sistemelor de racire care prezinta urme de murdarie se recomanda spalarea acestora cu un produs special destinat, cum ar fi Rislone - Radiator Flush; Produsul nu este recomandat in cazul in care antigelul este contaminat cu ulei sau in cazul in care garnitura de chiuloasa este carbonizata.

La comandarea unui schimb de ulei  impreuna cu aditivul beneficiati de 10% REDUCERE!!

Descriere

RISLONE Head Gasket Seal este singurul aditiv din lume care etanseaza PERMANENT garniturile de chiuloasa compromise in 15 minute. Fara mecanic, piese sau alte cheltuieli suplimentare. Extrem de economic si rapid.

Cea mai usoara si economica solutie de a repara fisurile garniturii de chiuloasa, a camasilor si a blocului motor tangential sistemului de racire - PERMANENT! Extrem de usor de utilizat. Nu necesita interventie mecanica. Utilizat pentru: Autoturisme, camioane, autobuze, auto-utilitare, utilaje agricole, utilaje de constructii.

Acest produs inventat de RISLONE este singurul din lume de acest tip si utilizat in toate domeniile auto. Produsul este brevetat si unic. Formulare unica, efectueaza etansarea permanenta a scurgerilor si fisurilor cu un polymer unic din fibra de carbon si sticla lichida compatibila cu orice antigel care in momentul cand se intareste este cu 300% mai rezistenta la temperatura si soc decat piesa originala. Repara garnitura de chiuloasa sau filsurile din bloc motor in 15 minute.

Utilizare in orice tip de motoare, diesel si benzina inclusiv camioane si auto-utilitare, cu 4, 6, 8 cilindrii si orice tip de antigel G12, G13, antigel normal etc.

Utilizare

Nu necesita drenajul sistemului de racire, se pune direct in radiator peste antigel. Daca nu ai acces la radiator, deconecteaza furtunul de la radiator si pune produsul in furtun cu o palnie. Flacon de 680 gr - Pentru fiecare 15 L de antigel. La camioane sau sisteme de racire mai mari, utilizati doua flacoane. Pentru sisteme de racire cu mai putin de 5.5 L, utilizati numai jumatate de flacon.

Utilizare:

Toarna produsul in radiator peste antigel

Porneste motorul si lasa se mearga la relanti 15-20 de minute

Opreste motorul si lasa se se raceasca o ora.

Reparatia este permananta si nu necesita interventie mecanica.

AUTOTURISME cu mai putin de 3 L de antigel in radiator: folositi 1/2 din flacon

AUTOTURISME cu volum de antigel normal: 1 flacon

CAMIOANE, TRACTOARE, UTILAJE: 2 FLACOANE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura