Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.25
4 stars: Foarte bun
8 pareri

Antigel Mol Evox Extra Concentrate 60 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

790 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lichid antigel concentrat

Mol Evox Extra concentrate este un lichid de racire concentrat pe baza de monoetilenglicol, produs cu un sistem de aditivi hibrid silicati-OAT. Nu contine nitriti, amine, fosfati si este indicat pentru umplerea sistemelor de racire a motoarelor cu ardere interna. MOL EVOX Extra concentrate poate fi amestecat fara limitare cu alte lichide de racire antigel pe baza de monoetilenglicol sau monopropilenglicol.
Lichidul de racire concentrat antigel MOL EVOX Extra trebuie diluat cu apa inainte de intrebuintare!
Este compatibil cu apa dura, poate fi amestecat chiar si cu apa de la robinet* cu un raport de amestec corespunzator, astfel incat solutia sa aiba o concentratie de 33-50 % (V/V). A nu se folosi fara diluare!

* Folositi apa curata, nu prea dura pentru prepararea lichidului de racire. Nu folositi apa de mina, apa de mare, apa sarata, semi-sarata sau apa sau ape industriale uzate.
Asigurati-va ca parametrii apei nu depasesc urmatoarele valori limita:

Duritatea apei: 0-20 nK (0-3,6 mmol/l)
Continut de clorura: max. 100 ppm
Continut de sulfati: max. 100 ppm

Daca parametrii apei depasesc aceste valori, tratati apa cu ajutorul unei metode adecvate, de exemplu prin adaugare de apa curata distilata sau deionizata, pentru a reduce nivelul clorurii si/sau sulfatilor sub valorile limita specificate.

Lichidul de racire antigel MOL EVOX Extra nu poate fi amestecat cu lichidele altor marci, destinate racirii motoarelor, fara silicati si cu continut de inhibitori organici (OAT). Majoritatea lichidelor de racire contin amestecuri echilibrate cu grija, compuse din diferite substante anticorosive. Amestecarea lichidelor de racire continand anticorosivi diferiti poate reduce efectul anticoroziune.

Testele de functionare indica faptul ca MOL EVOX Extra concentrate poate fi utilizat fara probleme in sistemele de racire de inalta performanta a motoarelor diesel Caterpillar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura